top of page

Vrijwilliger worden

Schelpen tellen strand katwijk schelpenteldag Leo foto Taco van der Eb.jpg
Help de tellers

Als vrijwilliger help jij op een van de ± 20 locaties met het begeleiden van deelnemers die schelpen tellen. Je hoeft hiervoor geen expert te zijn!
Voor elke tel-locatie zorgt de organisatie ervoor dat er echte experts aanwezig zijn voor het op naam brengen van de soorten. Maar er  zijn ook enthousiaste mensen nodig die anderen kunnen motiveren en begeleiden bij het tellen. Het uitleggen van hoe het tellen werkt zal dus dan ook de voornaamste taak zijn voor alle vrijwilligers.

Schelpen tellen schelpenteldag foto taco van der Eb.jpg
Leuk en dankbaar

Het helpen van jong en oud op de stranden is natuurlijk leuk en dankbaar werk, maar ook wijzelf zijn ontzettend blij met alle vrijwilligers die helpen. Daarom zorgen wij voor een (reiskosten)vergoeding. Ook zorgen wij voor materialen en spullen voor het tellen en het op naam brengen van soorten.

Organisatie

Mocht je het ook leuk vinden om meer in de organisatie mee te helpen, kan dit natuurlijk ook. Er zijn veel voorbereidingen die moeten plaatsvinden, en vele handen maken licht werk! Alvast hartelijk dank voor je interesse!

Voor 2024 hebben we voor alle stranden voldoende vrijwilligers - dank voor de aanmeldingen!

Poster A1 Schelpenteldag 2024 v3.jpg
Publiciteit

Je kan ons sowieso helpen door zoveel mogelijk mensen te laten weten dat je gaat tellen! Trommel vrienden, familie, klas of vereniging op en tel samen, vertel het op je sociale media of print onze poster uit en hang hem op!

bottom of page